Šport > Nogomet
871 ogledov

Saj ni res, pa je: dva proti nobenemu, razplet pa komičen!

Patronato Gimnasia PrtSc
Nogometne tekme včasih ponudijo zares neverjetne akcije.

V noči z nedelje na ponedeljek po srednjeevropskem času je bila v mestu Paraná odigrana tekma argentinskega ligaškega pokala med domačim Patronatom in Gimnasio iz La Plate.

Patronato je že v prvem polčasu ostal brez izključenega osrednjega branilca in je večino srečanja prežal na protinapade.

Slavko Vinčić FC Koper ND Gorica Video Šport Sodniška farsa v Kopru, posnetek šokira

Izvrstno priložnost so domači dočakali v zaključku tekme. Proti vratarju sta po slabo nastavljeni "offside zanki" stekla Germán Rivero in Fernando Luna, po nesmotrnem posredovanju čuvaja mreže sta se povsem sama znašla pred praznimi vrati.

Rivero je žogo nerazumljivo držal v nogah, medtem ko je Luna kričal, da bi dobil podajo. A Rivero je mencal in mencal, tako da je omogočil posredovanje vračajočemu se nasprotniku.

Luna je bil razumljivo čisto iz sebe in je na zelenici glasno bentil. Akcijo si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 2:35 naprej).

Po štirih tekmah ligaškega pokala ima Patronato na računu zgolj eno točko, Gimnasia pa pet. Obe ekipi sta trenutno na mestih, ki ne zagotavljata napredovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice