Salah gre na mundial

Foto: Profimedia Mohamed Salah
Nogometni zvezdnik se je poškodoval v finalu Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Najboljši egiptovski nogometaš Mohamed Salah, ki je v zadnji sezoni navduševal v dresu Liverpoola, je kljub poškodbi rame, ki jo je staknil v finalu lige prvakov proti Realu Madridu, uvrščen na končni seznam egiptovske izbrane vrste za svetovno prvenstvo v Rusiji, ki bo med 14. junijem in 15. julijem.

Prepričanje: "Bog je kaznoval Salaha"

Salah se bo soigralcem pridružil 9. junija, do takrat pa bo okreval v Španiji. Zaradi poškodbe skoraj zagotovo ne bo pripravljen za prvo tekmo Egipta, ki bo 15. junija proti Urugvaju.

V egiptovskem taboru pa verjamejo, da bo Salah nared že štiri dni pozneje za tekmi z Rusijo, prepričani pa so, da bo igral 25. junija na zadnji tekmi skupine A proti Savdski Arabiji.

Ramos vs. Salah Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko Opozorilo! Za SP v prodaji drage lažne vstopnice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.