Saša Vujačić postal Američan in našel novo strast

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski košarkar trenutno nima kluba in se posveča drugim izzivom. Še vedno ni obupal nad igranjem v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Saša Vujačić je kar dvakrat osvojil naslov v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. Obakrat je do prstana prišel v dresu ekipe Los Angeles Lakers, katere član je bil šest sezon.

Ni se obremenjeval Dončić: Popolnoma vseeno mi je, če ...

V NBA je nato igral še za Brooklyn Nets, Los Angeles Clippers in New York Knicks, nazadnje pa je nastopal za italijansko Verono. V letošnji sezoni Vujačić še ni našel zanj zadovoljivega kluba, čeprav je v izvrstni formi.

"Sem zaljubljen v košarko in nočem končati kariere. Trenutno sem v življenjski formi. Poleti treniram z DeAndrejem Jordanom in tudi on tako misli. Star sem 35 let, toda počutim se deset let mlajšega," je za LA Times dejal Mariborčan.

Podoživel je slavne trenutke v dresu slovite franšize Lakers, ko ga je s klopi vodil Phil Jackson, na igrišču pa je bil gonilna sila Kobe Bryant: "Imel sem enega najboljših trenerjev v zgodovini NBA (...) Kobe (Bryant, op. a.) je bil kot moj starejši brat, veliko me je naučil."

Letos poleti je Vujačić postal tudi ameriški državljan, kar je ponosno oznanil na svojih družbenih kanalih. "V ZDA sem že 15 let, dlje kot kjerkoli drugje. To je moj dom. Ponosem sem, da sem ameriški državljan," je na to temo dejal Vujačić.

V Kaliforniji, kjer domuje, se je začel ukvarjati s pridelavo vin. Novemu poslu posveča precej časa in pozornosti, žanje pa tudi že prve uspehe.

Foto: Twitter Saša Vujačić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:46 30. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.