Schumacher hvaležen Vettlu

Foto: Epa mick schumacher
Dirkač z najslavnejšim priimkom v formuli 1 se je imel v Ferrarijevi garaži priložnost učiti od Sebastiana Vettla.
Oglej si celoten članek

Mick Schumacher se ne ozira na številne primerjave z očetom, nekdanjim nemškim zvezdnikom formule 1 Michaelom Schumacherjem. Dvajsetletnik se vztrajno prebija proti formuli 1, na tej poti pa mu z nasveti pomaga tudi rojak in nekdanji svetovni prvak Sebastian Vettel.

Mick Schumacher je nedavno z Vettlom govoril o številnih stvareh. "Govorila sva o dirkanju, pa tudi osebnih zadevah. Dobil sem nekaj nasvetov, za katere sem mu zelo hvaležen," je povedal 20-letnik, ki je konec julija v Nemčiji sedel za volan Ferrarija, ki ga je vozil njegov oče Michael ob osvojitvi sedmega naslova svetovnega prvaka pred 15 leti.

Obetavni Schumacher v tej sezoni dirka v formuli 2, upa pa, da bo kmalu dobil sedež v formuli 1, najraje pri Ferrariju. "Odraščal sem s sanjami o dirkanju v rdečem dirkalniku in te sanje so ostale," je povedal mladi nemški dirkač.

F2004 Očetov Ferrari kot ulit za malega Schumacherja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.