Šport > Moto športi
393 ogledov

Schumacher hvaležen Vettlu

mick schumacher Epa
Dirkač z najslavnejšim priimkom v formuli 1 se je imel v Ferrarijevi garaži priložnost učiti od Sebastiana Vettla.

Mick Schumacher se ne ozira na številne primerjave z očetom, nekdanjim nemškim zvezdnikom formule 1 Michaelom Schumacherjem. Dvajsetletnik se vztrajno prebija proti formuli 1, na tej poti pa mu z nasveti pomaga tudi rojak in nekdanji svetovni prvak Sebastian Vettel.

Mick Schumacher je nedavno z Vettlom govoril o številnih stvareh. "Govorila sva o dirkanju, pa tudi osebnih zadevah. Dobil sem nekaj nasvetov, za katere sem mu zelo hvaležen," je povedal 20-letnik, ki je konec julija v Nemčiji sedel za volan Ferrarija, ki ga je vozil njegov oče Michael ob osvojitvi sedmega naslova svetovnega prvaka pred 15 leti.

Obetavni Schumacher v tej sezoni dirka v formuli 2, upa pa, da bo kmalu dobil sedež v formuli 1, najraje pri Ferrariju. "Odraščal sem s sanjami o dirkanju v rdečem dirkalniku in te sanje so ostale," je povedal mladi nemški dirkač.

F2004 Šport Očetov Ferrari kot ulit za malega Schumacherja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.