Schumacherjev sin se pridružil Ferrariju

Foto: Profimedia
Zgodovina se ponavlja. Sin legendarnega Michaela Schumacherja gre po očetovih stopinjah, saj se bo pridružil legendarni ekipi Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Nemški dirkač Mick Schumacher, sin legendarnega voznika Formule 1 Michaela Schumacherja, se je po poročanju britanskega BBC-ja pridružil Ferrarijevi akademiji.

Sin največjega voznika vseh časov gre po očetovih stopinjah, saj se bo v letu 2019 preizkusil na zadnji oviri na poti do F1, Formuli 2. In to za ekipo, v kateri je njegov oče dosegel svoje največje uspehe, za Ferrari!

Mick Schumacher Schumacherjev sin le še korak od Formule 1

Devetnajstletni Schumacher mlajši bo v letu 2019 s Ferrarijem tudi odvozil dve F1 testni vožnji, v F2 pa bo nastopal za Ferrarijevo moštvo Prema Powerteam, katero je polno voznikov Ferrarijeve akademije.

Po očetovih stopinjah Mlajši Schumacher do prve velike lovorike

Pri Ferrariju zaenkrat še ne želijo potrditi, da je Mick postal njihov novi član, prav tako pa prestopa ni želela komentirati njegova menedžerka Sabine Kehm.

Rival Resne obtožbe na račun Schumijevega sina

Njegov oče je sicer pri Ferrariju osvojil kar pet od svojih sedem naslovov svetovnega prvaka, za italijansko ekipo pa je vozil celih deset let. Na dobri poti, da se vsaj približa njegovim dosežkom pa je tudi Mick, ki je lani slavil naslov v Formuli 3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.