Schweinsteiger se je poslovil s krasnim zadetkom iz voleja

Foto: Profimedia Schweinsteiger Foto: Profimedia Schweinsteiger Foto: Profimedia Schweinsteiger Foto: Profimedia Schweinsteiger Foto: Profimedia Schweinsteiger
Na Allianz Areni je bil v čast Bastianu Schweinsteigerju pripravljen pravi spektakel. Stadion se mu je poklonil, skandiral njegovo ime, igralci so ga nosili kot kralja, sam pa je tudi zabil zadnji gol na tekmi.
Oglej si celoten članek

Bastian Schweinsteiger se je prvič po juliju 2015, ko je zapustil Bayern ter se preselil k Manchester Unitedu, vrnil na Allianz Areno. Tokrat je na stadionu kluba, v katerem je zrasel, odigral prijateljsko tekmo v svojo čast.

Bayern München je s 4:0 premagal Chicago Fire, zadnji klub priljubljenega "Schweinija", kateri je večji del tekme igral v dresu Chicaga, zaključil pa v dresu Bayerna.

Nedolgo zatem, ko je oblekel dres Bavarcev, je v 83. minuti z volejem dosegel spektakularen zadetek ter dvignil na noge 75.000 navijačev, ki so prišli, da se poslovijo od svojega junaka. Stadion je eksplodiiral, vsi so skandirali njegovo ime, soigralci pa so ga nosili na rokah, kot pravega kralja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.