Se bo Jan Oblak moral seliti čez Atlantik?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ena od elitnih nogometnih lig skuša izpeljati nov projekt.
Oglej si celoten članek

Vodstvo španskega nogometnega prvenstva je špansko nogometno zvezo zaprosilo, da dovoli decembrsko tekmo med Villarrealom in madridskim Atléticom odigrati v Miamiju. To je drugi poskus La Lige, da tekmo odigra onkraj luže, v prvo ji ni uspelo.

Veliki derbi El Clásico za zdaj odpovedan

V zadnji sezoni so želeli na Floridi odigrati tekmo med Barcelono in Girono, a predloga niso odobravali na nogometni zvezi in v sindikatu igralcev.

Vodstvo La Lige, Villarreala in Atlética, za katerega brani slovenski reprezentant Jan Oblak, je danes na nogometno zvezo naslovilo prošnjo, da tekmo 6. decembra odigrajo na stadionu Miami Hard Rock. S predlogom se strinjajo v obeh klubih.

"Igralci in vodstvo obeh klubov je bilo seznanjeno s predlogom in oboji so pokazali navdušenje, da nogomet predstavimo navijačem v ZDA," je zapisala La Liga.

Pravilnik Vsak teden tehtanje, sicer sledi kazen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.