'Še dobro, da smo Tima spravili domov'

Foto: Saša Despot Bogomir Gajser
Tim Gajser že v domovini.
Oglej si celoten članek

Slovenski motokrosist Tim Gajser, ki je hudo padel na nedeljski pripravljalni dirki v italijanski Mantovi ter ob tem utrpel dvojni zlom čeljusti, se je v ponedeljek vrnil v domovino. Že sinoči so ga podrobno pregledali slovenski strokovnjaki, ki so se odločili, da opravijo dodaten poseg.

Gajser je bil že na dan padca operiran v bolnišnici v Mantovi, v torek pa so ga na nadaljnje zdravljenje z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

"Tima je prevzel predstojnik za čeljustno kirurgijo v UKC Maribor in se odločil za dodatno operacijo, s katero bodo Timu še ojačali čeljust in opravili določene popravke. Še dobro, da sem vztrajal in smo Tima spravili domov," je povedal oče in trener Bogomir Gajser.

Grozljiv padec Gajser prestal večurno operacijo

"Tim se dobro drži. Je zelo optimističen, morda v tem trenutku celo preveč, in se želi kmalu vrniti na motor. S Timom se zahvaljujeva za vse pozitivne misli in dobre želje, ki sva jih prejela v teh dneh," je dodal Gajser starejši.

Nesreča na pripravah Gajser negiben obležal na tleh

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:12 21. Februar 2018.

    Tvoj bog bo vse uredil tako, da bo tvoja lastnina Tim podlegel.

  • 10:50 21. Februar 2018.

    Ata Gajser, malo se umirite in medicino pustite tistim, ki se na to spoznajo. Ni za kravo sedlo! Poiščite si …

  • 17:49 20. Februar 2018.

    Ata Gajser, malo manj bo treba priganjat Tima in si lizat rane vseh neizživetih ambicij. Zdravniki so rekli, naj počiva …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.