Šport > Moto športi
22686 ogledov

'Še dobro, da smo Tima spravili domov'

Bogomir Gajser Saša Despot
Tim Gajser že v domovini.

Slovenski motokrosist Tim Gajser, ki je hudo padel na nedeljski pripravljalni dirki v italijanski Mantovi ter ob tem utrpel dvojni zlom čeljusti, se je v ponedeljek vrnil v domovino. Že sinoči so ga podrobno pregledali slovenski strokovnjaki, ki so se odločili, da opravijo dodaten poseg.

Gajser je bil že na dan padca operiran v bolnišnici v Mantovi, v torek pa so ga na nadaljnje zdravljenje z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

"Tima je prevzel predstojnik za čeljustno kirurgijo v UKC Maribor in se odločil za dodatno operacijo, s katero bodo Timu še ojačali čeljust in opravili določene popravke. Še dobro, da sem vztrajal in smo Tima spravili domov," je povedal oče in trener Bogomir Gajser.

Tim Gajser Grozljiv padec Šport Gajser prestal večurno operacijo

"Tim se dobro drži. Je zelo optimističen, morda v tem trenutku celo preveč, in se želi kmalu vrniti na motor. S Timom se zahvaljujeva za vse pozitivne misli in dobre želje, ki sva jih prejela v teh dneh," je dodal Gajser starejši.

Padec Tima Gajserja Nesreča na pripravah Šport Gajser negiben obležal na tleh
Komentarjev 5
  • viljem 11:12 21.februar 2018.

    Tvoj bog bo vse uredil tako, da bo tvoja lastnina Tim podlegel.

  • Majazmaja 10:50 21.februar 2018.

    Ata Gajser, malo se umirite in medicino pustite tistim, ki se na to spoznajo. Ni za kravo sedlo! Poiščite si kaj, v čemer bi bili uspešni, ne pa da zaradi svojih neizživetih ambicij in pohlepa pritiskate na ubogega Tima!

  • Avatar skeptik
    skeptik 17:49 20.februar 2018.

    Ata Gajser, malo manj bo treba priganjat Tima in si lizat rane vseh neizživetih ambicij. Zdravniki so rekli, naj počiva vsaj en mesec, ata Gajser prognozira, da bo dečko OK že po treh tednih. Kdo je zdaj tu nor? V ...prikaži več prvi vrsti je Tim SIN in šele potem ŠPORTNIK.