Znova porazen dan za slovenske deskarje na Rogli

Foto: Epa
Foto: Epa
Optimistične napovedi slovenskih deskarjev pred paralelnim slalomom na svetovnem prvenstvu v paralelnih disciplinah na Rogli niso padle na plodna tla.
Oglej si celoten članek

Izkupiček Slovencev je bil v slalomu še slabši kot dan prej v veleslalomu, saj se tokrat nihče ni uvrstil v izločilne boje.

Še najbližje temu je bil Tim Mastnak, ki je finale s 17. mestom zgrešil za eno mesto oziroma šest stotink sekunde. Žan Košir je bil 19., Rok Marguč 28., Jernej Glavan in Sara Goltes pa se nista uvrstila niti v drugo kvalifikacijsko vožnjo.

Razočaranje Neuspešen dan za Slovence na domačem SP

V kvalifikacijah sta bila najboljša Rus Dimitrj Loginov, ki lovi že svojo četrto zlato kolajno na svetovnih prvenstvih, in njegova rojakinja Sofija Nadiršina, na Rogli druga v paralelnem veleslalomu.

Izločilni boji se bodo začeli ob 14.45, Slovencem pa ne preostane nič drugega, kot da začnejo razmišljati o soboti, ko bo na Rogli še tekma svetovnega pokala v paralelnem veleslalomu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.