Šport > Zimski športi
150 ogledov

Znova porazen dan za slovenske deskarje na Rogli

Rogla SP v deskanju Epa
Optimistične napovedi slovenskih deskarjev pred paralelnim slalomom na svetovnem prvenstvu v paralelnih disciplinah na Rogli niso padle na plodna tla.

Izkupiček Slovencev je bil v slalomu še slabši kot dan prej v veleslalomu, saj se tokrat nihče ni uvrstil v izločilne boje.

Še najbližje temu je bil Tim Mastnak, ki je finale s 17. mestom zgrešil za eno mesto oziroma šest stotink sekunde. Žan Košir je bil 19., Rok Marguč 28., Jernej Glavan in Sara Goltes pa se nista uvrstila niti v drugo kvalifikacijsko vožnjo.

Tim Mastnak Razočaranje Šport Neuspešen dan za Slovence na domačem SP

V kvalifikacijah sta bila najboljša Rus Dimitrj Loginov, ki lovi že svojo četrto zlato kolajno na svetovnih prvenstvih, in njegova rojakinja Sofija Nadiršina, na Rogli druga v paralelnem veleslalomu.

Izločilni boji se bodo začeli ob 14.45, Slovencem pa ne preostane nič drugega, kot da začnejo razmišljati o soboti, ko bo na Rogli še tekma svetovnega pokala v paralelnem veleslalomu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice