Še lani steber moštva, po prihodu Dončića se ga želijo znebiti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dallas Mavericks bodo v prihodnjih dneh najbrž prevetrili svojo zasedbo.
Oglej si celoten članek

Odlične predstave so Luko Dončića spremenile v enega najbolj prepoznavnih igralcev lige NBA, v svojem Dallasu pa je Ljubljančan odločno prevzel dirigentsko palico.

"All-Star kaliber" Pred Dončićem tega ni storil še nihče

Na srečanju proti aktualnim prvakom Golden State Warriors je Dončić postal prvi košarkar v zgodovini lige, ki mu je uspelo pred 20. rojstnim dnevom nanizati tri zaporedne tekme z več kot 25 točkami in po petimi skoki ter asistencami.

Mavericks so svojo prihodnost razumljivo začeli načrtovati okrog Dončića, s tem pa so v drugi plan padli nekateri drugi košarkarji. Eden takšnih je tudi Dennis Smith Jr., ki je še v lanski sezoni veljal za vzhajajočo zvezdo Dallasa in bodoči steber ekipe.

Nadaljeval tradicijo Navijači ne morejo verjeti, kaj je Luka storil za nesrečnega soigralca

Dončićevo udejstvovanje je Smitha postavilo v drugačno luč, saj je hitro postalo jasno, da ima Slovenec precej večji potencial kot Američan. Prav zato v pisarnah Teličkov vse bolj glasno razmišljajo o tem, da bi za Smitha iztržili nekaj drugih igralcev ali izborov na bodočih naborih.

Priznani novinar ameriške mreže ESPN Adrian Wojnarowski, ki le redko postreže z neutemeljenimi informacijami, je sporočil, da so v Dallasu vse bolj naklonjeni menjavi Smitha.

"Phoenix (Suns, op. a.) in Orlando (Magic, op. a.) sta vpletena v pogovore z Mavericks. Smith Jr. je izpustil zadnje tri tekme, ekipa je kot razlog odsotnosti navedla poškodbo hrbta," je na Twitterju glede Smithove menjave zapisal Wojnarowski.

Dallas Mavericks bodo naslednje srečanje odigrali v noči na četrtek, ko bodo v svoji dvorani gostili tekmece iz Teksasa - San Antonio Spurs.

NBA Harden štel do 57, čustven večer za Parkerja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.