Šport > Košarka
17937 ogledov

Navijači ne morejo verjeti, kaj je Luka storil za nesrečnega soigralca

Print Screen
Slovenec je pred tekmo z Golden State Warriors na prav poseben način počastil poškodovanega soigralca.

Luka Dončić tako z igro kot svojim značajem še naprej osvaja srca ameriških navijačev. Tokrat je navdušil s čustveno gesto pred tekmo z aktualnimi prvaki lige NBA, ko je med predstavitvijo igralcev pozdravil odsotnega soigralca.

luka dončić steph curry Kakšne besede! Šport Neustavljivi Curry razkril, kaj je dejal Dončiću

Organizator igre J.J. Barrea je na tekmi z Minnesoto Timberwolves utrpel poškodbo ahilove tetive in tako že končal letošnjo sezono. Med košarkarji Dallasa ga bo najbolj pogrešal prav Dončić, s katerim se očitno zelo dobro razumeta.

Košarkarja sta se pred vsako tekmo pozdravila s skokom in t.i. "petko", Dončić pa kljub soigralčevi odsotnosti ni prekinil tradicije in mu tako na svojevrsten sporočil, da ga močno pogreša. "Fant ima zemljevid, kako osvojiti navijače. Glede na vse vhrunce in posebne trenutke imam občutek, da je z nami že celo večnost," je zapisal nek uporabnik reddita.

Luka, usmili se jih! Šport Nič čudnega, da vsi norijo za njim, Dončičeva poteza šokira

Komentarjev 5
  • damjan36 20:33 14.januar 2019.

    Žurnalovi novinarji nimajo niti osnovne šole narejene. Enkrat so napisali, da se festival Metaldays v Tolminu dogaja na sotočju Soče in Idrijce.

  • Janez_53 13:17 14.januar 2019.

    Pa to je nekaj neverjetnega!!! Fant je poslal pozdrave nesrečnemu soigralcu!!! Tega svet še ni videl!!! To je poteza za državno odlikovanje najvišjega ranga! No, sedaj pa resno vprašanje: Avtor članka Ž.J., a se vi zajebavate z nami bralci?