Še LeBron komaj verjame, kaj je uspelo Dončiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
LeBron James je bil navdušen nad mojstrsko potezo slovenskega čudežnega dečka.
Oglej si celoten članek

'Čarovniški trik' Luke Dončića močno odmeva na družbenih omrežjih, kjer je potezo slovenskega asa na tekmi z Indiano Pacers komenitral tudi nihče drug kot LeBron James.

NBA Luka slabo odprl dvoboj, nato pa eksplodiral in si 'prislužil' klop

Dončić je v tretji četrtini obračuna iz domala nemogočega položaja žogo poslal do novinca Jadena Hardyja, ki je bil nato uspešen pri metu za tri točke in prednost Dallasa povišal na 17 točk. 

Teksašani so srečanje na koncu dobili s 127:104 in prekinili niz štirih zaporednih porazov.

Mojstrovina prvega zvezdnika Dallasa je naredila velik vtis tudi na samooklicanega "Kralja Jamesa", ki je akcijo delil na svojem Twitter profilu s pripisom: "To je preprosto noro." Tem besedam je dodal serijo smejočih emojijev, zato si upamo trditi, da se je ob Dončićevi podaji leta zelo zabaval.

Čarovnik Luka Dončić s podajo leta: "Kako neki je to naredil?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:12 28. Marec 2023.

    ma ro je sres noro.. naj si tale le bron ogleda ,malo dražena pa ostalo ekipo iz stare juge. bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.