Nov udarec za moštvo Remca Evenepoela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dirko po Italiji je zaradi okužbe s koronavirusom zapustilo še šest kolesarjev.
Oglej si celoten članek

Giro d'Italia je izgubil še šest kolesarjev zaradi pozitivnega koronskega testa, štirje med njimi so člani ekipe Soudal Quick-Step. V njej je tudi Remco Evenepoel, ki se je moral v nedeljo kot vodilni na italijanski pentlji prav tako zaradi pozitivnega testa na covid-19 posloviti od tekmovanja. Njegova ekipa ima na dirki le še trojico.

Zelo neposredno Remcova ekipa besni, s prstom pokazali na krivca za odstop

"Po pozitivnem testu Remca Evenepoela v nedeljo smo opravili še nekaj testiranj v naslednjih dnevih pri kolesarjih in ostalih članih ekipe, ki so še na dirki. Na žalost tudi Jan Hirt, Josef Černy, Louis Vervaeke in Matteo Cattaneo ne morejo nadaljevati," je sporočila ekipa Quick-Step.

Ta ima tako na dirki le še tri kolesarje, med njimi je najvišje na 19. mestu Belgijec Ilan Van Wilder.

Preostala pozitivna danes na testih covida-19 sta bila Italijana Andrea Vendrame in Stefano Gandin.

Kakšen kralj! Razkritje športnega direktorja: "Roglič je na avtobus prišel ..."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.