Šef Dallasa za Dončićevo stanje okrivil tudi Slovenijo

Foto: Profimedia Luka Dončić in Mark Cuban.
Luka Dončić in Mark Cuban.
Lastnik košarkarskega moštva Dallas Mavericks je izpostavil okoliščine, ki so pripomogle k trenutnemu stanju Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Po prvi pripravljalni tekmi Dallas Mavericks so se v javnosti pojavila namigovanja, da je Luka Dončić med premorom pridobil nekaj odvečnih kilogramov. 

Je predebel? Fotografija Dončića sprožila številne polemike

"Mislim, ljudje preko Twitterja pišejo marsikaj. Res je, da še nisem najbolje pripravljen. Toda zagotovo bom dosegel ta nivo. Toda saj veste, kaj naj rečem, nikoli nisem bil nek mišičast človek," je po zmagi njegovega moštva, h kateri je v 16 minutah prispeval 13 točk, kritikom sporočil slovenski košarkar.

"Res je, da ..." Luka Dončić odgovoril na komentar, da se je vrnil predebel ter izven forme

O njegovi fizični pripravljenosti se je v pogovoru za The Ringer razgovoril tudi lastnik teksaške franšize Mark Cuban, ki je izpostavil, da so k trenutnemu stanju pripomogle tudi koronavirusne omejitve, ki so botrovale delnemu zaprtju naše države.

"Luka spoštuje svoje telo. Zaveda se, da bo njegov uspeh odvisen od fizične pripravljenosti. Ves čas sem v stiku z njim, bodisi po telefonu bodisi prek sporočil," je povedal Cuban in dodal: "Letos ni bil povsem pravi, ker nismo vedeli, kdaj se bomo vrnili, fantje pa imajo določene rutine za vračanje v formo. Zaradi zaprtja države v Sloveniji ni imel dostopa do nekaterih reči. Ni še tam, kjer bi si želel biti, vendar se zelo hitro približuje temu stanju. Dovolj je discipliniran, da mu uspe."

Foto: Print Screen cuban

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:31 18. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 17:32 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • 13:59 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.