Šport > Košarka
42198 ogledov

Šef Dallasa za Dončićevo stanje okrivil tudi Slovenijo

Mark Cuban Luka Dončić in Mark Cuban.
Lastnik košarkarskega moštva Dallas Mavericks je izpostavil okoliščine, ki so pripomogle k trenutnemu stanju Luke Dončića.

Po prvi pripravljalni tekmi Dallas Mavericks so se v javnosti pojavila namigovanja, da je Luka Dončić med premorom pridobil nekaj odvečnih kilogramov. 

luka dončić Je predebel? Šport Fotografija Dončića sprožila številne polemike

"Mislim, ljudje preko Twitterja pišejo marsikaj. Res je, da še nisem najbolje pripravljen. Toda zagotovo bom dosegel ta nivo. Toda saj veste, kaj naj rečem, nikoli nisem bil nek mišičast človek," je po zmagi njegovega moštva, h kateri je v 16 minutah prispeval 13 točk, kritikom sporočil slovenski košarkar.

Luka Dončić "Res je, da ..." Šport Luka Dončić odgovoril na komentar, da se je vrnil predebel ter izven forme

O njegovi fizični pripravljenosti se je v pogovoru za The Ringer razgovoril tudi lastnik teksaške franšize Mark Cuban, ki je izpostavil, da so k trenutnemu stanju pripomogle tudi koronavirusne omejitve, ki so botrovale delnemu zaprtju naše države.

"Luka spoštuje svoje telo. Zaveda se, da bo njegov uspeh odvisen od fizične pripravljenosti. Ves čas sem v stiku z njim, bodisi po telefonu bodisi prek sporočil," je povedal Cuban in dodal: "Letos ni bil povsem pravi, ker nismo vedeli, kdaj se bomo vrnili, fantje pa imajo določene rutine za vračanje v formo. Zaradi zaprtja države v Sloveniji ni imel dostopa do nekaterih reči. Ni še tam, kjer bi si želel biti, vendar se zelo hitro približuje temu stanju. Dovolj je discipliniran, da mu uspe."

cuban | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 6
  • compracu 07:31 18.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • glocokdo 17:32 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • maketar 13:59 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Sorodne novice