Šport > Košarka
5835 ogledov

Da je Dončič predebel? Podoba tega zvezdnika vas bo šokirala

james harden Profimedia
Eden najboljših košarkarjev na svetu je ob zapoznelem prihodu na priprave moštva šokiral tako nadrejene kot navijače moštva Houston Rockets.

Potem ko je bilo pred dnevi prelitega ogromno črnila o domnevno prekomerni teži Luke Dončića, se je zdaj na tapeti znašel še trikratni najboljši strelec lige NBA James Harden.

luka dončić Je predebel? Šport Fotografija Dončića sprožila številne polemike

Enaintridesetletni branilec, znan kot vzdevkom "Brada", se je prejšnji teden vrnil v Houston, potem ko je zaradi nesoglasij z vodstvom izpustil dobršen del priprav.

Ob vrnitvi je delodajalce in navijače močno presenetila njegova podoba, saj se je izkazalo, da je med premorom pridobil kar nekaj odvečnih kilogramov.

Ali gre za namerno provokacijo, ni znano, saj se Harden po pripravljalni tekmi, na kateri so Houston Rockets premagali San Antonio Spurs (112.98), ni želel pogovarjati z novinarji.

"Debelušček", kot so Američana že poimenovali nekateri navijači, je v 21 minutah prispeval 12 točk.

Luka Dončić "Res je, da ..." Šport Luka Dončić odgovoril na komentar, da se je vrnil predebel ter izven forme

Harden, zadnjih osem let nesporna prva violina teksaške ekipe, je po menjavi trenerja Mika D'Antonija nezadovoljen z usmeritvijo moštva, ki ga po novem vodi nekdanji pomočnik Ricka Carlisla v Dallasu Stephen Silas.

V želji, da bi izsilil prestop bodisi k Brooklyn Nets bodisi k Philadelphii 76ers, se Harden ni udeležil začetka priprav na novo sezono.

Novi trener je njegovo odsotnost označil za "manjši zaplet" in bo tem dodal, da časovni okvir vrnitve ni določen. Izkazalo se je celo, da trener in Harden do 8. decembra, ko se je zvezdnik vendarle zglasil na pripravah, nista spregovorila niti besede.

"Zaupanje se gradi iz dneva v dan. Ko bo vzpostavila odnos, se bova posvetila temu zaupanju. To ni bil najboljši začetek, a takšna je pač liga NBA. V tej ligi ni vse postlano z rožicami," je povedal Silas, ki je zamudnika kljub vsemu umestil na seznam igralcev za obračun s Spursi.

Harden bo, kot kaže, primoran kariero nadaljevati v Houstonu, saj klub zanj ni prejel zadovoljive ponudbe. V sezoni 2020/2021 bo pred plačilom davka zaslužil 41 milijonov ameriških dolarjev.

Prav zanimivo je, da je Harden s svojim izgledom šokiral že v času prvega vala epidemije koronavirusa, ko je močno shujšal, v mesecih po koncu lanske sezone pa je vse kilograme (in še kakšnega več) pridobil nazaj.

 | Avtor: Instagram Instagram

james harden | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • sepdesupp 10:36 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Mary_Buchholtz 20:07 16.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice