Šesterica brutalno pretepla nogometaša Chelseaja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaš Chelseaja je po obisku nočnega kluba v Manchestru utrpel hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

S strani Chelseaja že odpisani nogometaš, ki si kruh služi na posoji pri Burnleyu, Danny Drinkwater, je v pretepu, do katerega je prišlo v nočnem klubu v Manchestru, utrpel hude poškodbe.

Karambol Reprezentant se je izneveril svojemu priimku

Po poročanju angleškega Sun-a, ki je tudi prvi objavil fotografije iznakaženega Drinkwaterja, se je pijani občasni angleški reprezentant sprl z nogometašem nižjeligaša Scunthorpe Uniteda, Kgosijem Ntlhejem, kateremu je želel speljati dekle.

Slednji ga je sprva opozoril, da naj njegovo dekle pusti pri miru, a je Drinkwater odgovoril: "Briga me, kolega, ona se z mano vrača domov."

Nogometaša sta nato med seboj fizično obračunala, Drinkwaterja pa so varnostniki vrgli iz kluba, kjer ga je šesterica Ntlhejevih prijateljev brutalno pretepla.

Po poročanju prič naj bi eden izmed njih kričal: "Zlomite mu noge!" medtem ko so ostali skakali po njegovih nogah, sam nogometaš pa naj bi obležal v luži krvi. Utrpel je poškodbo gležnja, zaradi katere bo z igrišč odsoten kakšen mesec dni.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.