Shaquille O'Neal še naprej govori slovensko

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Eden najboljših centrov v zgodovini lige NBA se (ne)uspešno spoprijema z našim jezikom.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so dosegli novo zmago, po podaljšku so v Coloradu ugnali Denver Nuggets (117:124). Še enkrat več je blestel Luka Dončić, dosegel je 38 točk, 13 podaj in devet skokov.

Po srečanju je bil Dončić gost slovite oddaje Inside NBA na mreži TNT, kjer so zvezdniški analitiki Slovencu zastavili nekaj vprašanj.

Nora tekma Dončić z izjemno statistiko in ključnim košem v podaljšku

"V prvem polčasu smo se mučili, zgrešili veliko metov. V drugem polčasu smo stopili skupaj v obrambi in to nam je prineslo zmago," je srečanje opisal Dončić. 

Foto: Profimedia Luka Dončić Nuggets Mavs

"Danes so me podvajali, tako da je bilo veliko soigralcev odprtih. Delil sem jim žogo in pokazali smo, da smo velika ekipa," je dodal zvezdnik Dallasa, ki so ga v nadaljevanju povprašali po evropskih vzornikih.

Video Dončić dosegel enega najbolj srečnih košev sezone

"V Madridu sem imel nekaj izjemnih soigralcev, ki so mi zelo pomagali. Sergio Llull, Rudy Fernández, Felipe Reyes ... To so veliki španski igralci. Gledal sem tudi Vassilisa Spanoulisa iz Olympiacosa, ne vem, če ga vi poznate. Rekel bi, da sem od vsakega odnesel nekaj," je pojasnil 21-letni Slovenec.

Shaquille O'Neal, ki je že nekajkrat poskusil s slovenščino, se je nato od Dončića poslovil v našem jeziku. "Adižo," je izustil ameriški velikan, Dončić pa mu je med smehom odvrnil: "Adijo!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.