Shiffrinova o tem, kaj ji je storila Goggia: "Skoraj sem zajokala"

Foto: Epa
Foto: Epa
Nepričakovana gesta italijanske smučarke je Mikaelo Shiffrin ganila skoraj do solz.
Oglej si celoten članek

Mikaela Shiffrin si je za smukaški del olimpijske kombinacije, ki se ni iztekla po njenih željah, smuči izposodila pri italijanski tekmici Sofii Goggia, pri tem pa je od rivalke dobila tudi prav posebno motivacijsko sporočilo. 

Goggia, olimpijska podprvakinja v kraljevski disciplini, je na smuči prilepila listek, ob katerem bi Shiffrinovo skoraj premagale solze. 

Kaj se dogaja? Shiffrinova v šoku: "Tudi to ni delovalo"

"Zapisala je kratko sporočilo na samolepilni listek. Opazila sem ga na startu in skoraj začela jokati. Pisalo je nekaj v smislu 'na teh smučah lahko letiš' ali nekaj podobnega," je razkrila največja osmoljenka letošnjih iger v Pekingu.

Kako ganljivo je podporo tekmice doživela Mikaela, je potrdila tudi ameriška smučarska zveza, ki je v objavi na Twitterju razkrila še točno vsebino sporočila. "Dobitnica srebrne medalje v smuku Sofia Goggia je poleg smuči pustila še sporočilo za Mikaelo Shiffrin, na katerem je pisalo: 'leti, Mika, ti to zmoreš'. Ko je Mikaela videla sporočilo, bi skoraj zajokala," so zapisali.

Lep dosežek Velik dan za Marušo Ferk: "Dokazala sem se sama sebi"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:51 17. Februar 2022.

    Lep in res športna gesta.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.