Shiffrinova sporočila datum vrnitve

Foto: Epa
Foto: Epa
Američanka se je zadnje tekme v prejšnji sezoni, ki jo je že močno prizadela koronska kriza, udeležila januarja.
Oglej si celoten članek

Smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin se bo na tekme svetovnega pokala vrnila konec novembra v finskem Leviju. Do takrat se tekem še ne bo udeleževala, saj bi rada popolnoma pozdravila poškodbo hrbta, je dejala v pogovoru za spletno stran Mednarodnega olimpijskega komiteja.

"Vse bolje gre. Rehabilitacija in fizioterapija potekata po načrtu, novembra se bom vrnila. Takšen je moj načrt," je dejala Američanka, ki je manjkala tudi na tradicionalni ledeniški prvi tekmi sezone v Söldnu.

Šok Najboljši smučar na svetu pozitiven, čeprav je sledil priporočilom

"Do Levija bom lahko že povsem prepričana, kje sem, potrebujem pa še nekaj treninga. Če se bodo spet pojavile bolečine, bom seveda potrebovala več časa. A verjamem, da bo vse v redu," je dejala 25-letna Američanka.

Foto: Epa Mikaela Shiffrin

Shiffrinova se je zadnje tekme v prejšnji sezoni, ki jo je že močno prizadela koronska kriza, udeležila januarja. Po nenadni smrti očeta Jeffa se je vrnila v domovino in ni več nastopala. V pogovoru se je ozrla tudi na to težko obdobje življenja.

"Včasih se ti zdi, kot da dobiš dovolj zraka le za to, da preživiš, ne pa tudi, da zares zadihaš. Včasih bi najraje kar ostala v postelji. A skupaj z mamo greva skozi vse to," je še dejala trikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala.

Spopad kraljic Prijateljstvo zgolj farsa, Vonnova povedala resnico o Shiffrinovi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.