Žena slovitega trenerja izzvala kritike s fotografijo v bikinkah

Foto: Instagram simeone pereyra
Poletje je čas, ko se zvezdnice in zvezdniki radi razkazujejo na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Številni slavni in manj slavni iz sveta športa in zabave v teh dneh preštevajo všečke, delitve in komentarje njihovih objav na družbenih omrežij, kje se oglašajo iz raznoranih letovišč za petičneže, sanjskih plaž, luksuznih apartmajev ali dih jemajočih jaht.

Foto Sprehodite se po noro prestižni jahti teniškega zvezdnika

Z vitko postavo se je želela na spletu pohvaliti tudi Carla Pereyra, žena nekdanjega argentinskega nogometaša Diega Simeoneja, ki že od leta 2011 opravlja vlogo glavnega trenerja pri madridskemu Atléticu.

Pereyra in Simeone imata skupaj dva otroka, drugega sta povila pred komaj petimi meseci.

Sanjsko Pokukajte v Messijev raj na Karibih, toliko je odštel za nočitev

Pereyra se je že znebila vseh odvečnih kilogramov, ki jih je morda pridobila med nosečnostjo, pri tem pa je po mnenju nekaterih močno pretiravala. Številni so se namreč ob objavi fotografije v bikiniju obregnili ob njeno koščeno postavo.

Na zabavi Messija napadli na Ibizi, posredovali so varnostniki

"Saj si lepa, ampak preveč suha," je zapisal nek uporabnik. "Z vsem spoštovanjem, ampak v življenju bi morala početi še kaj drugega, kot telovaditi," je dodal drugi. "To ni ne zdravo ne lepo!" je pristavil tretji.

Simeonejeva boljša polovica je zlobne komentarje kasneje izbrisala.

Minimalistično Ronaldova izbranka zažgala splet v vročih bikinkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:12 1. Avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 17:17 31. Julij 2019.

    Vrhunska postava.

  • 12:55 31. Julij 2019.

    Na meji anoreksije...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.