Skrivnostno "izginotje" nogometaša v Katarju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Kaj se je zgodilo z Bonom?" se je spraševala večina medijev po svetu, potem ko bi vratar Seville moral nastopiti v prvi enajsterici maroške nogometne reprezentance na tekmi v Dohi.
Oglej si celoten članek

Bono, izjemni maroški vratar, ki že nekaj let navdušuje v klubskih barvah Seville, je pred tekmo Maroko - Belgija odpel himno, bil prikazan tudi na televizijski grafiki začetne enajsterice le nekaj sekund pred začetkom tekme, nato pa skrivnostno izginil. Nekateri televizijski komentatorji širom sveta so še dolgo v prvem polčasu izgovarjali ime Bono, ko so vendarle šokirano ugotovili, da Bona ni v vratih maroške reprezentance.

Tam je namreč stal 33-letni Munir, ki je tik pred zdajci nepričakovano vskočil med vratnici maroškega gola. Maroška zveza je sicer potrdila zamenjavo v zadnjem hipu, a razlogov za to netipično in nevsakdanjo potezo ni navedla. So se pa španski mediji dokopali do neuradnih informacij, da naj bi tik pred začetkom dvoboja Bona obšla slabost in vrtoglavica, ki naj bi bila posledica težav s prebavo. Očitno se je maroški vratar v Katarju zastrupil s hrano ali pa staknil kakšno trebušno virozo. 

Šport Novo veliko presenečenje na SP, Belgijci na kolenih

SP v Katarju Kostarika do zmage s prvim in edinim strelom v okvir vrat

Maroških navijačev skrivnostno "izginotje" Bona sicer ne bo pretirano skrbelo, saj so navkljub odsotnosti izkušenega vratarja tekmo proti Belgiji presenetljivo dobili z 2:0 in se veselili še četrte točke na tem svetovnem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.