Šport > Nogomet
18167 ogledov

Skrivnostno "izginotje" nogometaša v Katarju

Vratar Bono Profimedia
"Kaj se je zgodilo z Bonom?" se je spraševala večina medijev po svetu, potem ko bi vratar Seville moral nastopiti v prvi enajsterici maroške nogometne reprezentance na tekmi v Dohi.

Bono, izjemni maroški vratar, ki že nekaj let navdušuje v klubskih barvah Seville, je pred tekmo Maroko - Belgija odpel himno, bil prikazan tudi na televizijski grafiki začetne enajsterice le nekaj sekund pred začetkom tekme, nato pa skrivnostno izginil. Nekateri televizijski komentatorji širom sveta so še dolgo v prvem polčasu izgovarjali ime Bono, ko so vendarle šokirano ugotovili, da Bona ni v vratih maroške reprezentance.

Tam je namreč stal 33-letni Munir, ki je tik pred zdajci nepričakovano vskočil med vratnici maroškega gola. Maroška zveza je sicer potrdila zamenjavo v zadnjem hipu, a razlogov za to netipično in nevsakdanjo potezo ni navedla. So se pa španski mediji dokopali do neuradnih informacij, da naj bi tik pred začetkom dvoboja Bona obšla slabost in vrtoglavica, ki naj bi bila posledica težav s prebavo. Očitno se je maroški vratar v Katarju zastrupil s hrano ali pa staknil kakšno trebušno virozo. 

Thibaut Courtois (Belgija - Maroko) Šport Novo veliko presenečenje na SP, Belgijci na kolenih SP v Katarju Šport Kostarika do zmage s prvim in edinim strelom v okvir vrat

Maroških navijačev skrivnostno "izginotje" Bona sicer ne bo pretirano skrbelo, saj so navkljub odsotnosti izkušenega vratarja tekmo proti Belgiji presenetljivo dobili z 2:0 in se veselili še četrte točke na tem svetovnem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.