Dragić se ni naigral, čustveni prizori po tekmi

Foto: Heat Nation goran dragić
Goran Dragić je na gostovanju v Los Angelesu na parketu preživel le 17 minut.
Oglej si celoten članek

Slovenski organizator igre Goran Dragića se po poškodbi kolena počasi vrača vrača v ustaljene tire, vendar glede na skromno minutažo očitno še ni povsem nared za polno obremenitev.

Trener vročice Erik Spoelstra mu je na gostovanju v Los Angelesu namenil 17 minut in pol, v tem času pa je Dragić dosegel sedem točk, dva skoka in dve podaji.

Blizu rekorda Trener ni upošteval želje navijačev in Dončića

Miami je moral v Staples Centru z izidom 108:105 priznati premoč Los Angeles Lakers, potem ko sta v zadnjih sekundih meta za izenačenje zgrešila Dwayne Wade in Justise Winslow. Slednji je bil z 28 točkami in sedmimi skoki najučinkovitejši košarkar vročice. Wade in Kelly Olynyk sta prispevala po 15 točk, Derrick Jones Jr. pa je dodal 14 skokov. 

Pri domači ekipi je s 33 točkami blestel Kyle Kuzma, prvi zvezdnik moštva LeBron James pa je ostal na pragu trojnega dvojčka z 28 točkami, 12 podajami in devetimi skoki. "Kralj James", nekdanji košarkar Miamija, s katerim je v letih 2012 in 2013 osvojil dva šampionska prstana, si je po tekmi izmenjal dres s svojim dobrim prijateljem Wadom.

"Ko igram proti njemu je občutek vedno nenavaden, kot da izgubljam brata, s katerim sem v preteklosti dobil številne vojne na košarkarskem igrišču," je v zvezi s tem slikovito dejal James, medtem ko je Wade dodal: "Težko je nastopiti na tovrstnih tekmah, hkrati pa ste vznemirjeni, ker igrate proti enemu največjih igralcev."

Dončićev predhodnik: "On bo najboljši Evropejec vseh časov"

Liga NBA, izidi:

Dallas Mavericks - Orlando Magic 101:76
(Luka Dončić: 7 točk, 11 skokov in 9 podaj v 25:36 minute za Dallas)

Los Angeles Lakers - Miami Heat 108:105
(Goran Dragić: 7 točk, 2 skoka, 2 podaji v 17:36 minute za Miami)

Indiana Pacers - Washington Wizards 109:101
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons 116:102
Boston Celtics - New Orleans Pelicans 113:100
Chicago Bulls - Sacramento Kings 89:108
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 108:92
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 122:113
Denver Nuggets - Memphis Grizzlies 105:99
Phoenix Suns - LA Clippers 119:123 - podaljšek
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 116:108

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.