Slavil naslov, tatovi mu medtem ukradli dragocen avtomobil

Foto: Profimedia
Tatovi so okradli Fabinha, medtem ko je slavil naslov.
Oglej si celoten članek

Dom igralca Liverpoola Fabinha so dodobra okradli tatovi, medtem ko je vezist na novo okronanih angleških nogometnih prvakov z ekipo proslavljal naslov, danes poroča britanska radiotelevizija BBC. Tatovi so vdrli v dom Brazilca ravno v času, ko je ta prejel pokal za težko pričakovani prvi naslov prvaka rdečih v 30 letih.

Policija je sporočila, da so tatovi Fabinhu med drugim odnesli precej dragocenega nakita in tudi luksuzni avtomobil Audi RS6. Slednjega so sicer pozneje našli v Wiganu, 35 km od domovanja Fabinha.

Foto: Profimedia Liverpool

Da so ga okradli, je Fabinho policiji javil sam, ko se je po proslavljanju naslova angleškega prvaka skupaj z Robertom Firminom in Alissonom Beckerjem vrnil domov.

Fabinho se je Liverpoolu pridružil leta 2018 iz Monaca, prestop pa je bil vreden 45 milijonov evrov.

Nagnusno Liverpoolov zvezdnik si useknil nos nad poškodovanim nasprotnikom Vernik Igralec čakal na "znak od zgoraj", da sprejme ponudbo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.