Slovenci na robu prepada

Foto: Epa slovenska rokometna reprezentanca
Varovanci Veselina Vujovića bodo poskušali nadoknaditi pet golov zaostanka.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška rokometna reprezentanca bo na drevišnji tekmi v Veszpremu, ki se bo začela ob 19. uri, skušala popraviti spodrsljaj s prve tekme v Kopru, ko je proti Madžarski izgubila za pet golov.

Neprepoznavni Slovenci so se znašli v hudih težavah

V nasprotnem primeru bo nosilka bronastega odličja iz Francije 2017 manjkala na svetovnem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Nemčiji in na Danskem.

Izbranci slovenskega selektorja Veselina Vujovića se zavedajo, da bodo primanjkljaj s prve tekme v Kopru težko nadoknadili, a dokler tli upanje, se ne mislijo predati. V Veszpremu napovedujejo igro na vse ali nič, v nasprotnem primeru bodo po petih letih prvič manjkali na velikem tekmovanju.

Ostre besede Vujović ogorčen: "Karkoli zdaj rečem, bom znova kaznovan"

V slovenski reprezentanci bodo manjkali poškodovani Matej Gaber, Nik Henigman, Niko Medved in Gregor Potočnik, nova igralca na Vujovićevem seznamu pa sta Matic Verdinek in vratar Rok Zaponšek. Prvi je v ekipi zamenjal Medveda, drugi pa vratarja Urha Kastelica.

Povratna tekma Vujović: "Požvižgam se na taktiko!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • izy
    09:05 13. Junij 2018.

    Dajte raje bolj optimistiščen in spodbuden naslov! Ni konec sveta, če izgubijo tekmo! Glavo gor fantje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.