Selektor ga je izzval, tako je odgovoril Dončić

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Naša izbrana vrsta se je ustalila v japonski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Po pripravah na Gorenjskem in nekajdnevnem postanku v Fukuiju, se je reprezentanca Slovenije v sredo preselila Tokio. Tam je že opravila prvi trening. Sicer ne v dvorani, kjer bodo igrane tekme, ampak v objektu za trenažni proces.

Anketa Novinarji: Slovenija sodi med favorite za kolajne, takšni so odstotki

 

Dončić je odgovoril na izziv, ki ga je pred nekaj dnevi z uspešnim metom s polovice postavil selektor Aleksander Sekulić. S centra je namreč zadel tudi sam.

Tekmovalno dvorano pod imenom Saitama Super Arena so fantje s Triglavom na prsih prvič spoznali v četrtek popoldne, na drugem treningu dneva.

Uvodna tekma Luko Dončića in soigralce čaka v zgodnjih ponedeljkovih urah po srednjeevropskem času, tekmec bo Argentina.

Velezvezdnik: "Dobili smo dve klofuti, a zdaj bo vse v redu"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.