"Slovenci so goljufi. Sram bi me bilo zmagovati na takšen način."

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Ne morejo se sprijazniti.
Oglej si celoten članek

Marsikateri španski navijač se ne more sprijazniti s porazom svetovnih prvakov proti Sloveniji, ki je košarkarjem s Pirenejskega polotoka v četrtfinalu prinesel dvoboj s favoriziranimi Američani, izbrance Aleksandra Sekulića pa čaka preizkušnja proti Nemčiji. Marsikateri Španec je na twitterju tako izrazil nejevoljo nad slovensko naturalizacijo Američana Mika Tobeyja. Miha je sicer zablestel v ključnih trenutkih dvoboja s Španci, skupno pa je na omenjeni tekmi zbral 16 točk in 14 skokov.

Odzivi Tako so reagirali španski mediji Odzivi "Prvi svetovni prvaki, ki so 40 minut igrali cono"

"Preprosto gre za sramoto, da Fiba dovoljuje ekspresno naturalizacijo. Mike Tobey nima nobenih povezav s Slovenijo in pred nekaj meseci jo ne bi znal najti na zemljevidu. Če bi bil Slovenec, bi me bilo sram zmagovati na takšen način. Ali Luka Dončić potrebuje to, da lahko zmaga s svojo državo?" se je po tekmi oglasil eden od navijačev rdeče furije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 18:07 4. Avgust 2021.

    Neumnost. Torej tudi Dončič in še kdo ne sme igrati ker jena ič, res ste omejeni!

  • 17:54 4. Avgust 2021.

    Španci so res neumni. Kaj pa črnci v ZDA so tudi avtohtoni, da se ne menimo o špancih, osvajanju sveta …

  • 08:38 3. Avgust 2021.

    Kaksna dvolicnost. Njihova Real in Barcelona ze leta pokupujeta vse kar je vrednega v Evropi in izven. Ob tem da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.