Slovenec MVP finala, navdušeni Dončić hitro tvitnil

Slovenski reprezentant odločilni mož za lovoriko svojega kluba.
Oglej si celoten članek

V finalu belgijskega pokala sta se pomerili ekipi Telenet Giants Antwerp in Spirou Basket Charleroi, prvi pa so se veselili zmage z rezultatom 83:78. Giants so tako osvojili drugo zaporedno pokalno lovoriko, lani so bili namreč v finalu boljši od Filou Oostendeja. 

Najzaslužnejši za četrti pokalni uspeh v zgodovini kluba je bil slovenski reprezentant Luka Rupnik. Ta je v finalu v svojo statistiko vpisal 21 točk, pet ulovljenih žog, osem asistenc in dve ukradeni žogi ter bil tudi izbran za najkoristnejšega posameznika na finalnem dvoboju.

Uspeh rojaka je le nekaj ur pred svojim obračunom v ligi NBA pozdravil tudi Luka Dončić, ki se je za časa igranja v Madridu družil z Rupnikom. Ta je pred odhodom v Belgijo, želel si je novega izziva in vodilne vloge v moštvu, branil barve Fuenlabrade.

Reprezentant "Dončić je za Slovenijo, moja glavna naloga v ekipi je skrb za vzdušje"

NBA Boj za MVP: Giannis, LeBron in Luka

"MVP," je na tvitterju čivknil Dončić in tako opozoril na uspeh Rupnika. Ta  je bil v odgovoru prav tako kratek in jedrnat. Zapisal je le špansko besedico hermanito in se tako 'mlajšemu bratu' zahvalil za čestitko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.