Slovenec na klopi evropskega velikana

Foto: Epa
Foto: Epa
Izkušeni strokovnjak bo reševal krizo pri nekdanjih evropskih prvakih.
Oglej si celoten članek

Sašo Filipovski bo sedel na klop beograjskega Partizana, poroča B92. Slovenski strokovnjak bo že v naslednjih dneh prevzel vodenje črno-belih.

Filipovski se je v srbski prestolnici sestal s predsednikom kluba Ostojo Mijailovićem in dosegel dogovor za sklenitev sodelovanja, katerega podrobnosti še niso znane. 46-letni Slovenec bo na klopi Partizana debitiral ta konec tedna v šestem kolu lige ABA proti Zadru.

Partizan je pred dnevi odslovil trenerja Vlada Šćepanovića, potem ko je ekipa skromno začela sezono. "Grobari" so na petih tekmah regionalne lige ABA zbrali le dve zmagi, enak izkupiček imajo v EuroCupu.

Eurocup Olimpija izkoristila težave Nanterra

Filipovski je trenersko kariero začel kot pomočnik Zmaga Sagadina pri ljubljanski Olimpiji, ki jo je nato vodil tudi samostojno. Zatem je sedel na klopi poljskega Turówa, rostovskega Lokomotiva, rimske Lottomatice, spet Olimpije, poljske Zielone Góre, turškega Banvita in AS Monaca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.