Slovenec najprej evforično vesel, nato tragični junak

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V sredo zvečer se je v Nikšiću odvila dramatična tekma v okviru kvalifikacij za Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Slovan Bratislava je bil pred začetkom dvoboja proti nikšićki Sutjeski v vlogi absolutnega favorita. Kljub remiju 1:1 na prvi tekmi na Slovaškem je večina nogometne javnosti pred povratnim srečanjem v Črni gori še vedno pričakovala napredovanje ekipe, za katero igrata Andraž Šporar in Kenan Bajrić.

Liga prvakov Mariborčani brez težav v 2. krog

Na začetku drugega polčasa je Slovan prišel do zadetka za 0:1, potem ko je Šporar pred vrati storil dovolj, da je branilec Nemanja Nedić žogo poslal v lastno mrežo.

Slovaki so vodili vse do 93. minute, ko je iz bližine izenačil Aleksandar Šofranac in Črnogorcem zagotovil podaljške. V njih ni bilo zadetkov in odločale so enajstmetrovke.

Brutalen start Zvezdaš zlomil nogo nasprotniku, je to konec kariere?

V zadnji, peti seriji bi Šporar moral zadeti, če bi želel Slovan še ohraniti pri življenju. Ljubljančan ni nameril slabo, a je odlično posredoval vratar Vladan Giljen in poskrbel za veselje na stadionu Kraj Bistrice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.