Šport > Nogomet
1344 ogledov

Slovenec najprej evforično vesel, nato tragični junak

Andraž Šporar Slovan Bratislava Reševalni pas/Twitter
V sredo zvečer se je v Nikšiću odvila dramatična tekma v okviru kvalifikacij za Ligo prvakov.

Slovan Bratislava je bil pred začetkom dvoboja proti nikšićki Sutjeski v vlogi absolutnega favorita. Kljub remiju 1:1 na prvi tekmi na Slovaškem je večina nogometne javnosti pred povratnim srečanjem v Črni gori še vedno pričakovala napredovanje ekipe, za katero igrata Andraž Šporar in Kenan Bajrić.

NK Maribor Liga prvakov Šport Mariborčani brez težav v 2. krog

Na začetku drugega polčasa je Slovan prišel do zadetka za 0:1, potem ko je Šporar pred vrati storil dovolj, da je branilec Nemanja Nedić žogo poslal v lastno mrežo.

Slovaki so vodili vse do 93. minute, ko je iz bližine izenačil Aleksandar Šofranac in Črnogorcem zagotovil podaljške. V njih ni bilo zadetkov in odločale so enajstmetrovke.

slavickas Brutalen start Šport Zvezdaš zlomil nogo nasprotniku, je to konec kariere?

V zadnji, peti seriji bi Šporar moral zadeti, če bi želel Slovan še ohraniti pri življenju. Ljubljančan ni nameril slabo, a je odlično posredoval vratar Vladan Giljen in poskrbel za veselje na stadionu Kraj Bistrice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.