Slovenec obnorel svet: "Šeško je večji od Haalanda"

Devetnajstletni slovenski reprezentant je obnorel svetovni splet s spektakularnim zadetkom na tekmi s Švedsko.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaši so v zadnjem krogu lige narodov v Stockholmu priigrali točko proti Švedom (1:1). Pod edini zadetek gostujoče reprezentance se je podpisal 19-letni Benjamin Šeško.

Benjamin Šeško

Mladi nogometni fenomen, aktualni član avstrijskega Red Bull Salzburga, je bil za svojo mojstrovino v 28. minuti srečanja nagrajen s pohvalami z vseh koncev sveta.

O spektakularnem golu Šeška, ki je zadel na zadnjih treh reprezentančnih tekmah, so poročali domala vsi večji svetovni mediji, odzivi pa so deževali tudi na spletu, kjer so ljubitelji najpomembnejše postranske reči na svetu peli hvalnice mlademu napadalcu.

Številni uporabniki twitterja so spomnili na to, da je bil Šeško poleti prestopna tarča Manchester Uniteda in Chelseaja. Angleška velikana takrat nista uspela v svoji nameri, kar ju bo po sinočnjem zadetku bolelo še bolj kot doslej.

Liga narodov Sloveniji je uspelo po izjemnem golu Šeška

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:01 28. September 2022.

    Pa kaj spet norite in povzdigujete stvari. En gol, pač "iz prve", kolikokrat že viden? Zakaj naj bi bilo to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.