Šport > Nogomet
13432 ogledov

Slovenec obnorel svet: "Šeško je večji od Haalanda"

Benjamin Šeško
Devetnajstletni slovenski reprezentant je obnorel svetovni splet s spektakularnim zadetkom na tekmi s Švedsko.

Slovenski nogometaši so v zadnjem krogu lige narodov v Stockholmu priigrali točko proti Švedom (1:1). Pod edini zadetek gostujoče reprezentance se je podpisal 19-letni Benjamin Šeško.

Benjamin Šeško | Avtor:

Mladi nogometni fenomen, aktualni član avstrijskega Red Bull Salzburga, je bil za svojo mojstrovino v 28. minuti srečanja nagrajen s pohvalami z vseh koncev sveta.

O spektakularnem golu Šeška, ki je zadel na zadnjih treh reprezentančnih tekmah, so poročali domala vsi večji svetovni mediji, odzivi pa so deževali tudi na spletu, kjer so ljubitelji najpomembnejše postranske reči na svetu peli hvalnice mlademu napadalcu.

Številni uporabniki twitterja so spomnili na to, da je bil Šeško poleti prestopna tarča Manchester Uniteda in Chelseaja. Angleška velikana takrat nista uspela v svoji nameri, kar ju bo po sinočnjem zadetku bolelo še bolj kot doslej.

Benjamin Šeško Liga narodov Šport Sloveniji je uspelo po izjemnem golu Šeška

Komentarjev 2
  • radovednica 16:01 28.september 2022.

    Pa kaj spet norite in povzdigujete stvari. En gol, pač "iz prve", kolikokrat že viden? Zakaj naj bi bilo to oh in ah, kar se želi prikazati. Mulc naj še kakšno šolo naredi po normalni poti, pa še kaj naj ...prikaži več pokaže, en gol, pa kakršenkoli, ne pomeni veliko. V preostanku tekme ga videti ni bilo, razen tistega strela po sredini gola. Tudi zoprni zabuljeni Haaland je preveč opevan in še zdaleč nič posebnega. Takšnih in podobnih igralcev je bilo pred več deset leti "kot listja in trave", veliko boljših.

Sorodne novice