Slovenec povzročil razočaranje pri domačih navijačih

Foto: Epa
Foto: Epa
Aljaž Bedene uspešno čez prvi krog v Parizu.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je po štirih nizih ter treh urah in pol igre prebil v 2. krog odprtega teniškega prvenstva Francije. Na pesku Roland Garrosa je v uvodnem krogu izločil domačina Adriana Mannarina.

 

Slovenec je prvi niz dobil s 7:5, drugega potem izgubil s 3:6, v tretjem znova slavil s 7:5, v zadnjem nizu pa je tako kot v tretjem nasprotniku dvakrat odvzel servis za zmago s 6:2 in prišel do skupne zmage s 3:1 v nizih. Bedene, 56. igralec sveta, je na dvoboju dosegel več asov (15:8), izkazal pa se je tudi s 56 doseženimi "winnerji".

V drugem krogu se bo 31-letnik pomeril z zmagovalcem dvoboja med Argentincem Diegom Schwartzmanon in Tajvancem Yen-Hsun Lujem.

V ponedeljek sta si v ženski konkurenci nastop v 2. krogu zagotovili tudi Polona Hercog in Tamara Zidanšek, medtem ko je bila Kaja Juvan neuspešna.

OP Francije Po kazni neverjeten odgovor zvezdnice OP Francije Fantastično: dvojen slovenski šok v Parizu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.