Slovenec prebolel koronavirus

Foto: Profimedia Miha Zajc
Dobra novica iz Italije
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Genoa, ki je imel veliko težav z okužbami z novim koronavirusom, je objavil, da je slovenski reprezentant Miha Zajc okreval in je bil negativen na zadnjih testih.

Covid-19 Rossi prejel šokantno novico: "Žalosten sem in jezen"

Zajc, ki je zaradi teh težav moral izpustiti oktobrsko reprezentančno akcijo, v kateri je Slovenija nanizala tri zmage, je bil eden od 17 igralcev Genoe, ki so bili prejšnji mesec pozitivni na covid-19.

Položaj v klubu pa se očitno izboljšuje, saj je negativnih že osem igralcev od omenjene 17-erice. Pred Zajcem so bili negativni Federico Marchetti, Mattia Perin, Ivan Radovanović, Valon Behrami, Davide Biraschi, Filippo Melegoni in Lasse Schone.

Genoa bo sicer v ponedeljek v 4. krogu elitne italijanske lige gostovala v Veroni.

Božji odposlanec "Ronaldo bo prebudil svet, koronavirus je velika prevara"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.