Slovenec za milijonsko ceno v elitno ligo

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski reprezentant bi lahko v naslednjih tednih zamenjal delodajalca.
Oglej si celoten članek

Petar Stojanović je leta 2016 iz Maribora prestopil v zagrebški Dinamo, njegov čas v hrvaški prestolnici pa bi se lahko kmalu iztekel, poročajo Sportske novosti.

Za bočnega nogometaša iz Ljubljane se je ogrel italijanski Empoli. Slednji se je po sezoni v drugoligaški konkurenci vrnil v Serie A, tudi z Leom Štulcem v igralskem kadru.

Tržnica Junak Eura v Parizu, Mourinho dobil vratarja

Hrvaški mediji navajajo, da dogovor med Dinamom in toskansko zasedbo ni daleč in da je slovenski reprezentant blizu selitve.

Za 25-letnega Stojanovića, ki je z Dinamom osvojil štiri naslove hrvaškega prvaka ter okusil Ligo prvakov in izločilne boje Lige Evropa, naj bi Italijani odšteli med 1,5 do dva milijona evrov.

Evropa Maribor po novi zmagi napredoval, naprej tudi Domžale

Foto: Epa Petar Stojanović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.