Slovenec zaradi te poteze postal tarča posmeha

Foto: Profimedia
Na tekmi elitne italijanske lige se je zgodila zabavna prigoda.
Oglej si celoten članek

Spal je, ponovno z velikim prispevkom Jasmina Kurtića, v okviru 28. kola Serie A na domači zelenici premagal favorizirano AS Romo (2:1) in storil velik korak proti obstanku med prvoligaši.

Serie A/video Handanović za delirij na mestnem derbiju, Iličić pridno trese

Slovenski vezist je še enkrat več vodil igro svoje ekipe, privoščil pa si je tudi potezo, ki je pošteno nasmejala navijače na stadionu Paolo Mazza.

Drama v Neaplju Vratar z razbito glavo ostal na igrišču, pol ure kasneje pa šok

Ob poskusu preigravanja Rominega Bryana Cristanteja je Kurtić storil napako in namesto nasprotnika preigral kar samega sebe. Ob ponesrečenem poskusu je padel na tla in se znašel v številnih objavah na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.