Slovenija se za Keka lahko obriše pod nosom

Foto: Epa matjaž kek
Predsednik Rijeke ne dvomi v zvestobo Matjaža Keka.
Oglej si celoten članek

Hrvaški prvak se bo v 3. krogu Lige Evropa v gosteh pomeril z Austrio Wien in po dveh zaporednih porazih proti AEK Athens (1:2) in AC Milanu (3:2) napadal prve točke v skupini D. "Prišli smo po zmago. Ni ekipe, ki je Rijeka ne bi mogla premagati. Cilj je samo eden - zmaga," je pred tekmo optimistično napovedal predsednik hrvaškega prvoligaša Damir Miškić.

Austria Wien je na zadnji ligaški tekmi izgubila proti ekipi Sturm Graz (3:0). "To je bila nezgoda. Morda so bili z glavami že pri Rijeki. Lahko premagamo Austrio. Morda nam bo sreča vrnila. V zadnjih minutah nam je ogromno vzela. Imamo jo v dobrem," je prepričan Mišković.

Predsednika kljub velikemu zanimanju za Matjaža Keka ne skrbi, da bi slovenski strokovnjak prevzel katero od reprezentanc s področja nekdanje skupne države. Zanj sta se najglasneje zanimali nogometni zvezi Slovenije in Hrvaške.

Trdna pogodba Kek o reprezentanci: Ni mi lahko

"Koga in zakaj?" je na vprašanje o možnosti, da bi Kek zasedel selektorski stolček, odvrnil Mišković. "Ne, ne skrbi me. V življenju se lahko marsikaj zgodi, a Kek je trdno zasidran za krmilom Rijeke. Pričakujem, da bo tako ostalo še dolgo. Verjemite mi, nikoli nisem razmišljal o njegovem odhodu," je sklenil predsednik kluba.

Odkrito Prosinečki: Slovenci so mi všeč, ker ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.