Slovenka dobro namučila favorizirano Hrvatico

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Martićeva je bila premočna za Zidanškovo.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralki Tamari Zidanšek se ni uspelo prebiti v drugi krog zadnjega letošnjega turnirja za veliki slam, odprtega prvenstva ZDA. Na igriščih Flushing Meadows je bila prvi dan turnirja s 6:4, 4:6 in 6:1 od Zidanškove boljša Hrvatica Petra Martić.

Ne prenese je "Zadnjič sem izgubila proti tej pra*ici!"

Enaindvajsetletna Konjičanka, trenutno 66. igralka sveta, je proti šest let starejši in 44 mest višje uvrščeni Hrvatici izgubila po malenkost več kot dveh urah igre. Po dobrem odporu v prvih dveh nizih je v odločilnem nizu povsem popustila.

Foto: Twitter Tamara Zidanšek

Igralki sta si razdelili prva dva niza. V prvem sta bili rezultatsko izenačeni vse do devete igre, ko je Martićevi uspel prvi od dveh zaporednih odvzemov servisa Zidanškove.

Odvzem za 5:4 je nato 22. nosilka turnirja potrdila na svoj začetni udarec in dobila niz, drugi niz pa začela s še enim odvzemom servisa. Ta sicer na koncu ni bil odločilen, saj je Zidanškovi pri zaostanku s 3:4 na začetni udarec nasprotnice uspelo izenačenje. Pri vodstvu s 5:4 pa je Slovenka z drugim zaporednim odvzemom servisa dvoboj izenačila v nizih.

Foto: Twitter Tamara Zidanšek

A v odločilnem nizu Zidanškova nato ni več našla pravih rešitev. Martićeva se bo tako v naslednjem krogu pomerila z Romunko Ano Bogdan.

Odločitev Ponovitve tega incidenta ne bodo dopustili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.