Slovenke daleč od najboljših

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Östersundu zmaga Wiererjevi, Slovenke v ozadju.
Oglej si celoten članek

Na preizkušnji svetovnega pokala v švedskem Östersundu so nedeljske tekme končale biatlonke s sprintersko preizkušnjo. Na 7,5 km je slavila Italijanka Dorothea Wierer, ki je zgrešila eno tarčo, druga je bila Norvežanka Marthe Olsbu Roesieland (+ 8,6; 2), tretja pa Čehinja Marketa Davidova (+ 11,; 0).

Biatlon Fak in Bauer osvojila točke

Na tekmi so nastopile tudi tri slovenske tekmovalke, a so končale daleč v ozadju. Polona Klemenčič (+ 3:06;3) je bila na koncu 80., Nika Vindišar (+ 3:10,8; 2) 85. in Nina Zadravec 103. (+ 4:43,7; 6).

Tekme svetovnega pokala na Švedskem se bodo po tridnevnem premoru nadaljevale v sredo, ko bo na sporedu moška preizkušnja na 20 km, dan pozneje bodo ženske nastopile na 15 km.

Biatlon Kljub majhni servisni ekipi velika pričakovanja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.