Slovenska ekipa v Lienz z novim orožjem

Foto: Profimedia Tina Robnik.
Foto: Profimedia Tina Robnik.
Pred smučarkami in smučarji so zadnje tekme v letu 2021.
Oglej si celoten članek

Alpske smučarke bodo zadnje tekme za svetovni pokal v koledarskem letu 2021 odpeljale v Lienzu, smučarji pa v Bormiu. Po poškodbi rame se med količke vrača tudi Tina Robnik, so zapisali na Smučarski zvezi Slovenije.

Robnikova se je po izpahu rame danes vrnila na smuči in je pripravljena na vse obremenitve. Robnikova bo tako na startu torkovega veleslaloma, poleg nje bodo nastopile še Meta Hrovat, Andreja Slokar, Ana Bucik in Neja Dvornik.

Ostra kritika Smučarski velikan z vso silo: "Verodostojnosti se ne da več povrniti"

Moški so ta čas že zbrani v Bormiu, kjer jih v torek čaka smuk, nato pa še dva superveleslaloma. Danes so že opravili prvi uradni trening.

Na njem so nastopili Miha Hrobat, Boštjan Kline in Martin Čater. Najboljši je bil Hrobat na 15. mestu, Kline je imel 19., Čater pa 59. čas.

Daniel-André Tande Nesrečni Norvežan o vrnitvi v Planico: "Ta hrib ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.