Slovenski olimpijci kot junaki Igre prestolov

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Olimpijski komite Slovenije (OKS) je za ZOI v Pyongchangu pripravil oglasno kampanjo, v kateri pod sloganom Junaki ledu in snega nastopajo slovenski zimski športniki.
Oglej si celoten članek

Oglas, ki morda koga spominja na serijo Igra prestolov, so poleti snemali v planiškem podzemlju in hokejski dvorani na Jesenicah.

Med športniki, ki jih je mogoče videti v oglasu, so smučarski skakalec Peter Prevc, alpska smučarka Ilka Štuhec, biatlonec Jakov Fak, kros smučar Filip Flisar in hokejisti. Televizijski oglas, ki so ga za OKS zasnovali v agenciji ArnoldVuga, so pod vodstvom režiserja Jureta Plešca posneli v podzemni dvorani planiškega športnega centra ter v dvorani Podmežakla na Jesenicah.

Obtičala Vonn: Upam, da prispem v Južno Korejo

Posneli so ga že poleti, a je moral zaradi zahtevnih pravil Mednarodnega olimpijskega komiteja počakati "na ledu" več kot pol leta, so sporočili iz OKS.

Televizijski oglas so tako začeli predvajati 1. februarja, spremljajo pa ga tudi jumbo plakati z Jakovom, Filipom in Petrom. Zaradi mojstrske maske in bojevniške opreme vsi skupaj marsikoga spominjajo na junake s severnega zidu Igre prestolov.

Vmes se je zgodilo marsikaj: grdo se je poškodovala Ilka, a ostala kraljica spota, za katero se bodo zdaj na tujem borili njeni olimpijski koleg, še pravijo pri OKS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.