Šport > Zimske olimpijske igre 2018
923 ogledov

Slovenski olimpijci kot junaki Igre prestolov

Jan Muršak Igra prestolov PrtSc
Olimpijski komite Slovenije (OKS) je za ZOI v Pyongchangu pripravil oglasno kampanjo, v kateri pod sloganom Junaki ledu in snega nastopajo slovenski zimski športniki.

Oglas, ki morda koga spominja na serijo Igra prestolov, so poleti snemali v planiškem podzemlju in hokejski dvorani na Jesenicah.

Med športniki, ki jih je mogoče videti v oglasu, so smučarski skakalec Peter Prevc, alpska smučarka Ilka Štuhec, biatlonec Jakov Fak, kros smučar Filip Flisar in hokejisti. Televizijski oglas, ki so ga za OKS zasnovali v agenciji ArnoldVuga, so pod vodstvom režiserja Jureta Plešca posneli v podzemni dvorani planiškega športnega centra ter v dvorani Podmežakla na Jesenicah.

lindsey vonn Obtičala Šport Vonn: Upam, da prispem v Južno Korejo

Posneli so ga že poleti, a je moral zaradi zahtevnih pravil Mednarodnega olimpijskega komiteja počakati "na ledu" več kot pol leta, so sporočili iz OKS.

Televizijski oglas so tako začeli predvajati 1. februarja, spremljajo pa ga tudi jumbo plakati z Jakovom, Filipom in Petrom. Zaradi mojstrske maske in bojevniške opreme vsi skupaj marsikoga spominjajo na junake s severnega zidu Igre prestolov.

Vmes se je zgodilo marsikaj: grdo se je poškodovala Ilka, a ostala kraljica spota, za katero se bodo zdaj na tujem borili njeni olimpijski koleg, še pravijo pri OKS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.