Slovenski smučar v bolnišnici

Foto: Profimedias Rok Perko
Po Ilki Štuhec nov udarec za slovensko alpsko smučanje.
Oglej si celoten članek

S Smučarske zveze Slovenije so sporočili, da se je v Kaunertalu poškodoval alpski smučar Rok Perko. Po prvih informacijah naj bi čutil bolečine v prsnem košu, zato so ga s helikopterjem odpeljali v bolnišnico.

Perku se je strgalo sidro na vlečnici na strmejšem delu pobočja, zato je moral prečkati teren izven smučišča, kjer se mu je pripetila nezgoda.

"Po spustu na neurejenem delu proge je Rok priletel v luknjo in globoki sneg, kar je vodilo do padca," so sporočili s krovne smučarske zveze.

Ob 11. uri je bil prepeljan v bolnišnico v Zamsu, ob 12:40 pa je glavni trener hitrih disciplin Peter Pen sporočil, da ima Rok zlomljeno peto rebro na desni strani ter da ni utrpel drugih poškodb. 

Odzivi na tragedijo Slovenci šokirani, oglasila sta se tudi Dragić in Mazejeva Diagnoza je bila šok Trener Štuhčeve: Ilka je vse presenetila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:16 25. Oktober 2017.

    Smucarska zveza podpira ljudi ki imajo veze kot je Rok Perko a je totalno neprespektiven nobenega dobrega rezultata nima edino …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.