Slovenski vratar z zadetkom v sodnikovem podaljšku junak kola

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji vratar Krškega je 94. minuti svoji ekipi priboril točko.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Istre 1961 ter Interja Zaprešića so se v 11. krogu Hrvaškega nogometnega prvenstva razšli brez zmagovalca. Tekmo, ki se je končala z izidom 2:2, pa je zaznamoval vratar gostujočega Interja, Slovenec Žiga Frelih.

Spletni hit Neverjetna izjava priznanega trenerja: "Smo debili! Naj tako vse skupaj omilim"

Ni govora o kakšni fenomenalni obrambi, s katero bi v zadnjih sekundah tekme rešil svojo ekipo, saj se je Frelih tokrat izkazal na čisto drugi strani igrišča -  v nasprotnikovem kazenskem prostoru.

Frelih se je globoko v sodnikovem podaljšku preselil pred vrata domače ekipe, saj je imel njegov Inter v zadnjih sekundah tekme na voljo le še prosti strel. V gneči, ki je nastala pred domačimi vrati, se je nato najbolje znašel prav nekdanji vratar Krškega, ki je premagal svojega kolega na nasprotni strani ter ekipi iz predmestja Zagreba prinesel pomembno točko, s katero se je Inter dvignil z zadnjega mesta na lestvici.

Frelihov zadetek si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 5:45 dalje:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.