Šport > Nogomet
2275 ogledov

Slovenski vratar z zadetkom v sodnikovem podaljšku junak kola

Žiga Frelih Profimedia
Nekdanji vratar Krškega je 94. minuti svoji ekipi priboril točko.

Nogometaši Istre 1961 ter Interja Zaprešića so se v 11. krogu Hrvaškega nogometnega prvenstva razšli brez zmagovalca. Tekmo, ki se je končala z izidom 2:2, pa je zaznamoval vratar gostujočega Interja, Slovenec Žiga Frelih.

Samir Toplak Spletni hit Šport Neverjetna izjava priznanega trenerja: "Smo debili! Naj tako vse skupaj omilim"

Ni govora o kakšni fenomenalni obrambi, s katero bi v zadnjih sekundah tekme rešil svojo ekipo, saj se je Frelih tokrat izkazal na čisto drugi strani igrišča -  v nasprotnikovem kazenskem prostoru.

Frelih se je globoko v sodnikovem podaljšku preselil pred vrata domače ekipe, saj je imel njegov Inter v zadnjih sekundah tekme na voljo le še prosti strel. V gneči, ki je nastala pred domačimi vrati, se je nato najbolje znašel prav nekdanji vratar Krškega, ki je premagal svojega kolega na nasprotni strani ter ekipi iz predmestja Zagreba prinesel pomembno točko, s katero se je Inter dvignil z zadnjega mesta na lestvici.

Frelihov zadetek si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 5:45 dalje:

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.